Hiša samostojna Moste Polje, Štepanja vasCena: 395.000,00 360.000,00 €

opis

Ljubljana- Štepansko naselje na izredni lokaciji ob glavni cesti  se prodaja več stanovanjska hiša. Hiša je večja in obsega tri  prostorna dvo in pol sobna stanovanja z dodatnimi poslovnimi prostori, kateri so zaradi izredne lokacije in velikosti primereni za razne obrtniške dejavnosti.

Hiša je delno podkletena, kjer se nahaja toplotna postaja (priključek je na toplarno-daljinsko ogrevanje). Pred hišo je veliko parkirišče, ki dostopa  do večnamenskega prostora (lahko delavnice, pokritega parkirišča...)v izmeri13,5mx6m v-3,5 m,

 V pritlični etaži se nahaja; garaža 3x5m,dodatna kurilnica na olje( trenutno ni v funkciji, vendar brezhibno deluje) pralnica z wc in kopalnico in še dodatni prostor ( za skladiščenje koles, gum ...)

V pritlični etaži se nahaja stanovanje in obsega: hodnik, kuhinjo z jedilnico 3x sobo in wc.

V prvem nastropju se nahaja dvosobno stanovanje in obsega kuhinjo z jedilnico 2x sobo wc s kopalnico in balkonom.

V drugem delu hiše se lahko preko osebnega dvigala dostopi  v 1. nadstropje kjer se nahaja tri sobno stanovanje in obsega: večji dnevni kuhinjski prostor, spalnico, kabinet, in wc s kopalnico. Iz kuhinjsko dnevnega prostora je izhod na veliko pokrito zastekljeno teraso (zimski vrt)  iz katerega je izhod na veliko teraso in zelenico.

Osnovna zgradba je bila zgrajena l1870, v letih 1970 so jo popolnoma renovirali, dogradili ter redno vzdrževali.

Je centralno ogrevana-priključena na toplarno-daljinsko ogrevana. Ima pa tudi delojočo centralno peč,katera je trenutno v mirovanju.

Hiša zaradi odlične lokacijie ponuja izredno veliko. Primerna je za bivanje (treh ločenih gospodinjstev), lahko se koristi za trženje ( študentsko ali turistično oddajo RB$B ali Booking) in ponuja možnost za upravljanje razne poslovne dejavnosti.

Odaljenost Od BTC centra je 1 km, od samega centra mesta 1,5 km, priključek na avtocesto je v neposredni bližini (1km). Hiša je izredno zanimiva in  vredna ogleda. 

 

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH00035DP
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
regija:
Ljubljana
lokacija:
Štepanja vas
področje podrobno:
Moste Polje
leto izgradnje:
1975
leto prenove:
2010
velikost:
236,00 m²
parcela:
500 m²
datum vselitve:
2018-12-31
oprema:
radiatorsko ogrevanje, toplovod, telefon, kabelski internet
ostalo:
atrij, balkon, terasa, shramba v kleti, dvigalo, garaža, pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, več parkirnih mest, zemljiška knjiga
Doroteja Perko
Kontaktiraj posrednika
Kontaktiraj posrednika
041 900 009
041 755 296
itd.nepremicnine@gmail.com

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info