Hiša samostojna Moste Polje, Štepanja vasCena: 395.000,00 360.000,00 €

opis

V Ljubljani na izredni lokaciji se prodaja več stanovanjska hiša. Hiša je večja in obsega tri  prostorna dvo in pol sobna stanovanja z drugimi dodatnimi prostori.

Hiša je delno podkletena kjer se nahaja toplotna postaja (priključek je na toplarno-daljinsko ogrevanje). Pred hišo je veliko parkirišče, ki dostopa  do večnamenskega prostora (lahko delavnice, pokritega parkirišča...)v izmeri13,5mx6m v-3,5 m,

 V pritlični etaži se nahaja; garaža 3x5m,dodatna kurilnica na olje( trenutno ni v funkciji, vendar brezhibno deluje) pralnica z wc in kopalnico in še dodatni prostor ( za skladiščenje koles, gum ...)

V pritlični etaži se nahaja stanovanje in obsega: hodnik, kuhinjo z jedilnico 3x sobo in wc.

V prvem nastropju se nahaja dvosobno stanovanje in obsega kuhinjo z jedilnico 2x sobo wc s kopalnico in balkonom.

V drugem delu hiše se lahko preko osebnega dvigala dostopi  v 1. nadstropje kjer se nahaja tri sobno stanovanje in obsega: večji dnevni kuhinjski prostor, spalnico, kabinet, in wc s kopalnico. Iz kuhinjsko dnevnega prostora je izhod na veliko pokrito zastekljeno teraso (zimski vrt)  iz katerega je izhod na veliko teraso in zelenico.

Hiša se nahaja na zelo dobri lokaciji. Primerna je za bivanje (treh ločenih gospodinjstev), lahko se koristi za trženje ( študentsko ali turistično oddajo) in ponuja možnost za upravljanje razne poslovne dejavnosti.

Odaljenost Od BTC centra je 1 km, od samega centra mesta 1,5 km, priključek na avtocesto je v neposredni bližini. Hiša je izredno zanimiva in  vredna ogleda. 

 

Osnovni podatki

transakcija:
prodaja
šifra oglasa:
PH00035DP
vrsta objekta:
hiša
tip:
samostojna
regija:
Ljubljana
lokacija:
Štepanja vas
področje podrobno:
Moste Polje
leto izgradnje:
1975
leto prenove:
2010
velikost:
236,00 m²
parcela:
500 m²
datum vselitve:
2018-12-31
oprema:
radiatorsko ogrevanje, toplovod, telefon, kabelski internet
ostalo:
atrij, balkon, terasa, shramba v kleti, dvigalo, garaža, pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, več parkirnih mest, zemljiška knjiga
Doroteja Perko
Kontaktiraj posrednika
Kontaktiraj posrednika
041 900 009
041 755 296
itd.nepremicnine@gmail.com

Kontaktni obrazec

Izdelava: www.kabi.info